ESTUDIO PERDOMO

View Original

GERARD BOYER

photo: Gerard Boyer

BIOGRAFIA:

Gerard Boyer, L’Ametlla de Mar, 1974. Reside actualmente en Tarragona.

Formado en l’Escola d’Arts de la Diputació de Tarragona y a través de diferentes seminarios y workshops, decide enfocar sus proyectos en observar la relación entre el paso del tiempo y las vivencia íntimas. Paralelamente, centra su atención en los límites entre lo urbano y la naturaleza, trabajando en identificar la relación entre las sensaciones y el entorno en las que se producen, así como ese territorio íntimo estrechamente ligado a su relación vivencial.

[+INFO]


L’ombra del núvol

El fet de passejar fent cercles a l’entorn de la ciutat, sense pensar-hi, anant de fora cap dins; fa que, cada cop que marxo d’ella i m’endinso per llocs poc transitats, tot i haver-hi passat altres vegades, em captivi el sentiment d’estar descobrint quelcom nou. 

En uns minuts estic de viatge, al costat d’un bosc sec de sentiment amarg, interioritzant la seva remor. Entro i accepto la impotència. Reconec com és de fortuït el fet, en que les imatges apareixen quan l’experiència és improvitzada.

L’entorn i la quietud de quan un es retira al bosc, contribueix d’una manera sosegada, a observar aquelles qualitats emotives del paisatge. Un paisatge pròxim i alhora desconegut, de terra tacada. 

I retorno als mateixos indrets una vegada i una altra per seguir captant imatges d un relat que sempre sento incomplet I que a la fi reconec que no vull que s’acabi.

Text: Gerard Boyer


REFERENTS:

CRÈDITS:

Impulsa i organitza: Estudio Perdomo

Col·labora: Marcs Virgili i Cervesa KESSE

AGRAÏMENTS:

Fundació Forvm

FOTÒGRAFS PHOTO KM 0:

Miguel Bernús, Gerard Boyer, Pep Escoda, Ramon Cornadó, Ram Giner, Verònica Moragas, Nani Nolla, David Oliete, Rubén Perdomo, Lluc Queralt, Alba Rodríguez, Cristina Serra.